Μεταμόσχευση Μαλλιών - Κόστος
×
espa

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών απασχολεί όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς και το Hair Transplant δεν θα μπορούσε παρά να λαμβάνει υπόψη την παράμετρο αυτή στην παροχή φροντίδας.

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών επηρεάζεται άμεσα από:

  1. Την μέθοδο μεταμόσχευσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας
  2. Το βαθμό του προβλήματος τριχόπτωσης που αντιμετωπίζετε
  3. Τον ιατρό/ κλινική που αποφασίζετε να εμπιστευτείτε

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως το κόστος είναι σημαντικό κριτήριο αλλά η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επιλογή ζωής. Τα τελευταία χρόνια οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν αναπτυχθεί, έχοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της Hair Transplant εγγυώνται όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη μεταμόσχευση μαλλιών. Και δεν το δηλώνουν απλά. Το πραγματοποιούν με γραπτή εγγύηση αποτελεσμάτων. Με αυτό τον τρόπο η Hair Transplant ανέβηκε και παραμένει στην κορυφή, καθώς είναι το μόνο κέντρο στο οποίο η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται από εξειδικευμένους χειρουργούς παρουσία όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων (δερματοχειρούργος, πλαστικός χειρούργος, αναισθησιολόγος, νοσηλευτές) που είναι απαραίτητες σε μια τόσο δύσκολη τεχνικά επέμβαση προκειμένου να είναι ανώδυνη και επιτυχημένη.

Έπειτα, οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφτούν το Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τεχνικών: Της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE , της μεταμόσχευσης μαλλιών Micro-strip που εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα στην κλινική Hair Transplant και της Strip (FUT). Ο γιατρός επιλέγει την πιο κατάλληλη μέθοδο, αναλόγως της κάθε ξεχωριστής περίπτωσης και με βασικό κριτήριο την ιδανική επιλογή για κάθε ασθενή. Όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ξεχωριστή και για να επιλεγεί η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης πρέπει να προηγηθεί ραντεβού με τον δερματολόγο – δερματοχειρούργο και την ειδική ιατρική ομάδα.

Μόνο μετά το ραντεβού με τον ειδικό δερματολόγο – δερματοχειρούργο μπορούμε να μιλήσουμε για το κόστος που αφορά τη δική σας προσωπική υπόθεση μεταμόσχευσης μαλλιών. Αφού αποφασιστεί η μέθοδος μεταμόσχευσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας, η συνεδρία/ οι συνεδρίες που θα απαιτηθούν, τότε διαμορφώνεται και το τελικό κόστος. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Hair Transplant δεν γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια των ασθενών και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το σίγουρο είναι ότι η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών που εκτελείται από τον Δερματολόγο – Δερματοχειρουργό, Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, και την ομάδα του στη Hair Transplant έχει όλες τις εγγυήσεις για άριστο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό της ομάδας των ιατρών της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι η τεχνογνωσία της χειρουργικής αποκατάστασης των μαλλιών, η ειλικρινής εκτίμησή σ’ ότι αφορά τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει ο ασθενής και η έμφαση στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οπότε, είναι σημαντικό να μην εμπιστευτείτε την μεταμόσχευση μαλλιών σε κλινικές που θα σπεύσουν να σας δώσουν μια χαμηλή τιμή, χωρίς να έχουν δει και αξιολογήσει την περίπτωσή σας από κοντά. Είναι πολύ πιθανό μια τέτοια τακτική να οδηγήσει σε μια αποτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών και να διογκώνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα. Αντίθετα, για να πάρετε μια προσφορά τιμής για την μεταμόσχευση μαλλιών στο Hair Transplant, μπορείτε να υποβάλλετε την ηλεκτρονική φόρμα διάγνωσης και να κλείσετε το ραντεβού σας ΕΔΩ και να κάνουμε μαζί τη ΔΩΡΕΑΝ πρώτη συνάντησή μας.


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού