Μεταμόσχευση Μαλλιών Micro-strip
×
espa

Η μέθοδος αυτή μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μια μετεξέλιξη της strip και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την ιατρική ομάδα του Dr Γ. Παπαγγελόπουλου. Η micro-strip εφαρμόζεται σε υποψηφίους προς μεταμόσχευση μαλλιών που είναι αδύνατη η λήψη μοσχευμάτων με την κλασική strip λόγω έλλειψης ελαστικότητας της δότριας περιοχής αλλά και σε περιπτώσεις πολύ μικρής δότριας περιοχής.

Λόγω του ότι ο αριθμός των μοσχευμάτων που λαμβάνουμε σε αυτή τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ανάλογος του αριθμού της κλασικής strip, μπορεί να εφαρμοσθεί και σε υποψηφίους που δεν επιθυμούν για δικούς τους λόγους την strip με την λήψη της λωρίδας ή την FUE.

Το μέγεθος των τεμαχιδίων που λαμβάνουμε με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών microstrip δεν ξεπερνά τα 2,5 με 3 cm και δεν αφήνει κανένα σημάδι ουλής εφόσον πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο δερματοχειρουργό.

Η περίπτωση απώλειας μοσχευμάτων με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών microstrip -όπως και με την strip- είναι μηδαμινές σε αντίθεση με τη FUE που κατά τη λήψη των μοσχευμάτων μπορεί να χαθεί έως και το 30% των ληφθέντων μοσχευμάτων λόγω του «τυφλού» τρόπου λήψεως τους (βλέπε τεχνική FUE).

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού