Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE & Micro strip

Παγκόσμια καινοτομία στη μεταμόσχευση Ένα βήμα παραπάνω στη μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως είναι ο συνδυασμός των δύο νεότερων τεχνικών της Fue και της Micro strip.

Η κάθε τεχνική ξεχωριστά μπορεί να μας αποδώσει τον μέγιστο αριθμό τριχοθυλακίων ανά περιστατικό χωρίς να ρισκάρουμε να υποστεί σοκ ούτε η περιοχή από την οποία λαμβάνουμε τα τριχοθυλάκια (δότρια περιοχή), αλλά ούτε και η λήπτρια .

Με την τεχνικη FUE ο μέγιστος αριθμός θυλακίων είναι 2.000 ανά συνεδρία.

Αυτό σημαίνει ότι σε μία διάχυτη αλωπεκία θα μας καλύψει μόνο ένα τμήμα του τριχωτού, με αποτέλεσμα να πρέπει ο υποβαλλόμενος να επανέλθει για δεύτερη ή ακόμη και για τρίτη συνεδρία.

Με την τεχνικη Micro Strip λαμβάνουμε 3 έως 4 μικρά τεμαχίδια δέρματος, τα οποία διαχωρίζονται σε στερεοσκοπικά μικροσκόπια και μπορούν να μας δώσουν επιπλέον ,από 2.000 έως 2.500 θυλάκια (ανάλογα με την πυκνότητα).

Με αυτόν τον τρόπο, όλο σχεδόν το τριχωτό της κεφαλής είναι δυνατό να καλυφθεί με μία συνεδρία αφου το σύνολο των θυλακίων που θα λαβουμε υπερβαινει τα 4.000.

Τα οφέλη που έχουμε από τον συνδυασμό των δύο αυτών τεχνικών είναι ότι αποφεύγουμε τις ουλές και λαμβάνουμε ένα τεράστιο αριθμό τριχοθυλακίων με μεγάλη ασφάλεια για τα μοσχευματα, με αποτέλεσμα η επιτυχία της επέμβασης να θεωρείται δεδομένη με ποσοστά επιτυχιας στο 98%.

Τεράστια σημασία για αυτό, έχει η χρήση στερεοσκοπικών μικροσκοπιών για τον διαχωρισμό και την επεξεργασία των μοσχευμάτων και για τις δυο τεχνικές , γιατί έτσι αυτά δεν τραυματίζονται και μπορούν έτσι να ομαδοποιηθουν έτσι ώστε να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ως να μιμηθουμε την φύση .

Στις κλινικές του Dr.Ιωάννη Παπαγγελόπουλου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικο εφαρμόζονται με επιτυχία οι ανωτέρω τεχνικές που αποτελούν την εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Dr.Ιωάννη Παπαγγελόπουλος

Δερματολόγος Δερματοχειρουργός

Επικεφαλής τμήματος μεταμόσχευσης μαλλιών Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ

www.hairtransplant.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα εντελώς δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από τον Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο (MD, PhD).

Σας Ενδιαφέρει

Γιατί μεταμόσχευση μαλλιών με εξειδικευμένο ιατρό και όχι σε υποτιθέμενα εξειδικευμένα κέντρα

Η τριχόπτωση αποτελεί μια κατάσταση την οποία τόσο άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν και από την οποία θέλουν να απαλλαγούν. Καθώς όμως υπάρχουν πολλοί γιατροί πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι

Διαβάστε Περισσότερα»

Ο ειδικός προτείνει τις λύσεις. Εσείς επιλέγετε την καλύτερη! Θεραπείες τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες στο news247.gr

Οι επιστήμονες εδώ και χρόνια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τριχόπτωση οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που συνδέονται τόσο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής όσο και με αιτίες

Διαβάστε Περισσότερα»

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών; Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μόνιμη λύση; Αυτό είναι ίσως το πιο συχνό ερώτημα όσων ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την επέμβαση. Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν τη διάρκεια και το αποτέλεσμα;

Διαβάστε Περισσότερα»
This site is registered on wpml.org as a development site.