Προφίλ
×
espa

Καλώς ήλθατε στο πρώτο εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Μαλλιών των Αθηνών. Ο ιατρικός μας χώρος είναι αφιερωμένος στην διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης αλλά και στην χειρουργική αποκατάσταση της σε άνδρες και γυναίκες.

Η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών εκτελείται χρησιμοποιώντας τις πρωτοποριακές τεχνικές της Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακικής Μονάδας των Μαλλιών από τον Δερματολόγο- Δερματοχειρουργό, Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, και την ομάδα του. Η εμπειρία των πολλών ετών στις μεταμοσχεύσεις αλλά και ο αριθμός των χιλιάδων επεμβάσεων που έχουμε πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία χρονιά μας έχουν κατατάξει σ’ ένα από τα κυριότερα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό της ομάδας των ιατρών του Ιατρικού Κέντρου Μεταμόσχευσης είναι η τεχνογνωσία της χειρουργικής αποκατάστασης των μαλλιών η ειλικρινής εκτίμησή σ’ ότι αφορά τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει ένας ασθενής, και η έντονη αισθητική κρίση κατά την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Το Ιατρικό Κέντρο Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Μαλλιών των Αθηνών είναι ίσως το μονό στο οποίο η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται από εξειδικευμένους χειρουργούς και μονό με παρουσία όλων των ειδικοτήτων (Δερματοχειρουργός, Πλαστικός Χειρουργός, Αναισθησιολόγος, Νοσηλευτές) που είναι απαραίτητες σε μια τόσο δύσκολη τεχνικά επέμβαση για να είναι ανώδυνη και επιτυχημένη.

Προσδοκία μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας αποτελεσματικών και μόνιμων λύσεων κατά της τριχόπτωσης.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Παπαγγελόπουλος
Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός
Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού