Αξιοπιστία
×
espa

Στην HAIRTRANSPLANT το πρώτο μέλημα της ομάδας των εξειδικευμένων γιατρών είναι η αξιοπιστία του προσωπικού που υποστηρίζει τους ενδιαφερόμενους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στην HAIRTRANSPLANT δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να υποβληθεί κάποιος σε μεταμόσχευση μαλλιών στο αρχικό στάδιο αραίωσης όταν η τριχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θα υποβληθεί στη διαδικασία κάποιος που η δότρια περιοχή που διαθέτει δεν είναι κατάλληλη.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, επενδύουν στο ζήτημα της αξιοπιστίας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο ενδιαφερόμενος στο πλαίσιο μιας δωρεάν συνάντησης που μπορεί να πραγματοποιήσει με τον δερματολόγο - δερματοχειρουργού, Ιωάννη Παπαγγελόπουλο MD, PhD, ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους εξειδικευμένους, έμπειρους και αξιόπιστους γιατρούς που ασχολούνται πολλά χρόνια με τη μεταμόσχευση μαλλιών και την ανάπτυξη νέων τεχνικών. Σκοπός του εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, HAIRTRANSPLANT, είναι να προσφέρει όχι απλά αξιοπρεπή αποτελέσματα στον πελάτη του αλλά τα καλύτερα της αγοράς.

Ορίστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού