Εξειδίκευση
×
espa

Η εξειδίκευση των γιατρών που ασχολούνται με τη μεταμόσχευση μαλλιών και η υποδομή των κλινικών είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες που ορίζουν την επιλογή ενός ενδιαφερόμενου. Καθώς ο άνδρας ή η γυναίκα που ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε εμφύτευση μαλλιών καλείται να επιλέξει και να εμπιστευτεί τους κατάλληλους επιστήμονες και το ειδικό κέντρο για να προχωρήσει σε μια καθοριστική για την εμφάνισή του κίνηση, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι κλινικές επιλέγονται με βάση τις «χαμηλές» τιμές, χωρίς να υπολογίζεται το αποτέλεσμα, που στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να είναι αδιάφορο. Ωστόσο μπορεί να συμβεί και το χειρότερο και η μεταμόσχευση να αφήσει εμφανείς ουλές φέρνοντας τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Με την εξέλιξη της επιστήμης και την εμπειρία ετών ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της HAIRTRANSPLANT μπορούν να
εγγυηθούν όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία.

Η εξειδίκευση λοιπόν είναι και πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς
παράγοντες για τη σωστή επιλογή του γιατρού και της κλινικής που θα γίνει οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα μαλλιά. Από μια «απλή» θεραπεία, έως και τις δύσκολες περιπτώσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για τεχνικές που εμπίπτουν στον τομέα της μικροχειρουργικής οι μόνοι που είναι εξουσιοδοτημένοι να εφαρμόσουν κάποια τεχνική μεταμόσχευσης είναι οι πλαστικοί χειρουργοί και οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι που έχουν εμπειρία.

Γι’ αυτό και όταν οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων να επιλέξουν κλινική και γιατρό γιατί είναι οι «φθηνότεροι και καλύτεροι», ας παραμείνουν επιφυλακτικοί. Οφείλουν πρώτα απ’ όλα να ερευνήσουν με προσοχή την αγορά για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το «φθηνότεροι και καλύτεροι» λειτουργεί παραπλανητικά, αφού περιγράφει κάτι γενικό που δεν έχει σχέση με την αναγκαία εξατομικευμένη διάγνωση που πρέπει να πραγματοποιείται από ειδικό γιατρό για την κατάλληλη θεραπεία.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της HAIRTRANSPLANT, ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, εδώ και χρόνια, ακολουθώντας με προσοχή όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας και τους ευρωπαϊκούς κανόνες και κανονισμούς που διέπονται από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Γι’ αυτό και οι εγκαταστάσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στις άλλες χώρες
(Κύπρος, Μάλτα, Αλβανία) όπου λειτουργούν κλινικές της HAIRTRANSPLANT, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και είναι ειδικά κατασκευασμένες για να γίνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Διαθέτουν τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έτσι ώστε το αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών να είναι όχι απλά το καλύτερο, αλλά να αγγίζει την τελειότητα, απ’ όλες τις απόψεις.

Ορίστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού