Τεχνογνωσία
×
espa

Τα βήματα κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι οργανωμένα με τέτοιο τρόπο που μια ομάδα γιατρών και εξειδικευμένου προσωπικού μπορεί ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα να κάνει όλη τη διαδικασία με οργανωμένο τρόπο και επιτυχία. Υπό μια προϋπόθεση που δεν είναι προφανής, πάντα: Την τεχνογνωσία του πλαστικού χειρουργού ή δερματολόγου καθώς και των άλλων γιατρών της ομάδας.

Στην περίπτωση του Δερματολόγου- Δερματοχειρουργού, Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου και της ομάδας του τα πράγματα είναι σαφή και ξεκάθαρα:

Η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών εκτελείται χρησιμοποιώντας τις πρωτοποριακές τεχνικές της Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακικής Μονάδας των Μαλλιών, χρησιμοποιώντας την εμπειρία πολλών χρόνων.

Με τον τρόπο αυτό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της HAIRTRANSPLANT έχουν την πολυετή εμπειρία αλλά και την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, αλλά έχουν σωρεύσει και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καταφέρουν το ασφαλέστερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Έχοντας ήδη χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό τους έχουν αναρριχηθεί στην κατάταξη ως ένα από τις σημαντικότερες εξειδικευμένες κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης.

Για το λόγο αυτό και η τεχνογνωσία των ειδικών γιατρών είναι βασική
προϋπόθεση για την μεταμόσχευση μαλλιών. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος οι άνθρωποι που εργάζονται στις εξοπλισμένες κλινικές μαλλιών να έχουν απόλυτη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Και η τεχνογνωσία είναι απαραίτητη για εξασφαλιστεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόσχευσης ότι η εξαγωγή τριχοθυλακίων γίνεται με τέτοιο τρόπο που διατηρούν όλες τις ιδιότητές τους και προστατεύονται έτσι ώστε να διατηρηθούν μέχρι τη εμφύτευσή τους, που πρέπει να γίνει και πάλι με ιδιαίτερη προσοχή.

Η τεχνογνωσία είναι απαραίτητη γιατί η μεταμόσχευση μαλλιών δεν μπορεί να αποτύχει. Αν αποτύχει το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την εξωτερική εμφάνιση του ενδιαφερόμενου και κατά συνέπεια και την ψυχολογία του. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς.

Ένα δωρεάν ραντεβού με τον Δρ. Ι. Παπαγγελόπουλο θα σας πείσει, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχετε στη δική σας περίπτωση. Ορίστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Κληση

Δωρεάν
Ραντεβού