• +30 210 77 57 700
  • info@hairtransplant.gr

Μεταμόσχευση Μαλλιών Hair Transplant

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, και η ομάδα του Hair Transplant ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές της  Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Εξειδίκευση

Πρώτη εξειδικευμένη κλινική διάγνωσης και θεραπείας της Τριχόπτωσης στην Ελλάδα.

Read more

Τεχνογνωσία

Ένα από τα κυριότερα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ευρώπη.

Read more

Αξιοπιστία

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος.

Read more

Θεραπείες Τριχόπτωσης

PRP

Καινοτόμος μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες.

ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η μέθοδος αυτή θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει στο μέλλον την αποτελεσματικότερη λύση στην αποκατάσταση της τριχοφυίας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εισάγουμε στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, τα κατάλληλα φαρμακευτικά και πολυβιταμινούχα σκευάσματα, για την ενδυνάμωση και επανέκφυση των τριχών.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER

Η χαμηλής ισχύος Laser Θεραπεία (LLLT) στην αποκατάσταση των μαλλιών χρησιμοποιεί λέιζερ ψύξης για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών και τη μείωση της λέπτυνσής τους.

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

Μια από τις πιο σύγχρονες πειραματικές θεραπείες που φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος στην αντιμετώπιση της ανδρικής αλωπεκίας εφαρμόζεται με τη χρήση βλαστοκυττάρων.

Ο Andrei Angius, παίκτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Μάλτας είναι ένας από όσους μας
εμπιστεύονται καθημερινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ANDREI ANGIUS ο ποδοσφαιριστής της Εθνικης Μαλτας

Αλωπεκία: Μια πολύ συχνή πάθηση

Το φαινόμενο της ανδρογενετικής αλωπεκίας ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση της τριχόπτωσης χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και βιώνουν μια αρνητική ψυχολογική κατάσταση.

Πού οφείλεται;

Το φαινόμενο της «φαλάκρας», όπως είναι η πάθηση ευρέως γνωστή, προκαλείται από ένα σύνολο παραγόντων, το κυριότερο όμως έχει να κάνει με μία ορμόνη, η οποία ονομάζεται
Διυδροτεστοστερόνη. Η παραγωγή αυτής της ορμόνης γίνεται όταν τα ποσοστά της τεστοστερόνης, της βασικής ανδρικής ορμόνης, είναι αυξημένα. Η τεστοστερόνη μετατρέπει το ένζυμο 5-α
αναγωγάση σε Διυδροτεστοστερόνη και τότε αυτή προκαλεί την αποδυνάμωση των τριχοθυλακίων και οδηγεί στην αλωπεκία.

Μεταμόσχευση μαλλιών: Η σωτήρια λύση

Η εξέλιξη της ιατρικής προσέφερε μια σωτήρια λύση για όλους όσους πάσχουν από τριχόπτωση, με την επεμβατική διαδικασία που ονομάζεται μεταμόσχευση μαλλιών. Πρόκειται για μία εφαρμογή
κατά την οποία τα κενά μέρη του κρανίου εμπλουτίζονται με φυσική τρίχα, μέσω της τοποθέτησης μοσχευμάτων. Η φυσική τρίχα που χρησιμοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή. Σε
αντίθεση με το πάνω μέρος του κρανίου που παρουσιάζεται το φαινόμενο της αλωπεκίας, οι περιοχές που βρίσκονται στα πλαϊνά του κεφαλιού δεν επηρεάζονται αρνητικά από τα ανδρογόνα
και δεν αποδυναμώνονται. Για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών, αποσπώνται τριχοθυλάκια από τα πλαϊνά για να τοποθετηθούν στην περιοχή που παρατηρείται η αραίωση. Η γενετική πληροφορία που αυτά μεταφέρουν υπαγορεύει την αντίσταση στην αρνητική επιρροή των ανδρογόνων, οπότε δεν υπάρχει ο κίνδυνος της πτώσης των μαλλιών.

Η συνεδρία της Μεταμόσχευσης – Μετεγχειρητική πορεία – Αποτελέσματα

Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επώδυνη για τον ασθενή, καθώς η συνεδρία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει με προσοχή στις δραστηριότητές του σχεδόν από την επόμενη μέρα. Η επεμβατική διαδικασία της μεταμόσχευσης προσφέρει ικανοποιητικά αισθητικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ανδρική αυτοπεποίθηση πιο πολύ από ποτέ.

Online Διάγνωση

Σας προτείνουμε την καλύτερη θεραπεία για αναζωογόνηση των μαλλιών σας. Συμπληρώστε τη
φόρμα και κερδίστε 30% έκπτωση έως 20 Μαρτίουh

Συμπληρώστε τη φόρμα

Πληροφορίες & Απαντήσεις για τη Μεταμόσχευση μαλλιών

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

It is about an application in which the empty parts of the skull are enriched with natural hair, through the placing of transplants. The natural hair which is used comes from the patient himself. Unlike the upper part of the skull showing the phenomenon of alopecia, the areas at the sides of the
head are not adversely affected
by the androgens and are not weakened.

PROCEDURE – POST-OPERATIVE COURSE - RESULTS

Για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών, αποσπώνται τριχοθυλάκια από τα πλαϊνά για να τοποθετηθούν στην περιοχή που παρατηρείται η αραίωση. Η γενετική πληροφορία που αυτά μεταφέρουν, υπαγορεύει την αντίσταση στην αρνητική επιρροή των ανδρογόνων, οπότε δεν υπάρχει ο κίνδυνος της πτώσης των μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επώδυνη για τον ασθενή, καθώς κατά την διάρκεια του χειρουργείου είναι υπό την επήρεια μερικής νάρκωσης και μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά από μερικές μέρες. Η επεμβατική διαδικασία της μεταμόσχευσης, προσφέρει ικανοποιητικά αισθητικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ανδρική αυτοπεποίθηση πιο πολύ από ποτέ.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ;

Ο φυσιολογικός αριθμός τριχών που μπορεί να χάσει κανείς κάθε μέρα είναι 50 έως 100 τρίχες. Οποιαδήποτε απώλεια τριχών πέραν του αριθμού αυτού θεωρείται παθολογική και συνηθίζεται να ορίζεται ως «τριχόπτωση».

WHAT ARE THE CAUSES OF HAIR LOSS?

The factors determining the development of the scalp during human life are basically heredity (parental and maternal genes), external causes (excessive friction, use of chemicals such as dye, excessive heat during hair drying, use of inappropriate care products), disorders (e.g., thyroid disorders), hair disorders, medication, malnutrition, stress.

WHAT IS THE ANDROGENIC ALOPECIA?

Androgenetic alopecia – commonly known as baldness – affects mainly men and, secondarily, women. It only happens to people with a genetic predisposition and has a hormonal substrate. It is due to the production of 5α-reductase through testosterone, with the mediation of the 5α-dihydrotestosterone enzyme. The increase of 5α-dihydrotestosterone in the hair follicles causes the inhibition of their metabolism, resulting in hair loss.

HairTransplant Blog