Μπορεί αυτές τις ημέρες να #Μένουμε_σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε για όσα μας ενδιαφέρουν. Η κλινική Hair Transplant βρίσκεται δίπλα σας και είναι εδώ για να δώσει λύσεις σε κάθε ανησυχία σας που αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν online συνομιλία (μέσω Skype, Viber και Τηλεφώνου) με τον ιατρό Ιωάννη Παπαγγελόπουλο για να σας λύσει κάθε απορία! Κλείστε Online Ραντεβού

Μεταμόσχευση Μαλλιών – Τεχνικές

Στον Δυτικό κόσμο η μεταμόσχευση μαλλιών στους άντρες αποτελεί την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου πραγματοποιούνται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, με πρωτοφανή αποτελέσματα τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο φύλο.

Ποιες τεχνικές εφαρμόζονται με επιτυχία στο ιατρικό κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών Hair Transplant;

  • Strip (FUT): Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών σε παγκόσμια εμβέλεια. Τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται από την δότρια δυνατή περιοχή και τοποθετούνται στην λήπτρια. Η επέμβαση είναι σχετικά ανώδυνη, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός και δεν αφήνει σημάδια και ουλές.
  • Micro-strip: Όταν η δότρια περιοχή δεν είναι σε θέση να προσφέρει τριχοθυλάκια, ο γιατρός επιλέγει την εξέλιξη της strip μεθόδου, την Micro-strip η οποία είναι μία καλά τεκμηριωμένη και ελεγμένη τεχνική με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα και καθόλου παρενέργειες.
  • FUE: Σε αυτήν την μέθοδο το κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται ξεχωριστά, ανεξάρτητα και διάσπαρτα από διάφορες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.
  • Μεταμόσχευση Φρυδιών: Πρόκειται για μία εξαιρετικά εκλεπτυσμένη μικρο-μεταμόσχευση, η οποία αντικαθιστά με επιτυχία τις περιοχές που παρατηρείται αραίωση, με αποτέλεσμα στο τελικό αποτέλεσμα να υπάρχει η φυσική καμπύλη των φρυδιών.

Είναι όλοι οι υποψήφιοι κατάλληλοι για μεταμόσχευση μαλλιών;

Οι επεμβατικές μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν σε άντρες και γυναίκες που παρουσιάζουν ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία, σε άτομα με ουλωτικές μορφές τριχόπτωσης ή με εμφανή προβλήματα αραίωσης κ.α.

Η κάθε περίπτωση ασθενούς είναι ξεχωριστή και για να επιλεγεί η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης πρέπει να προηγηθεί ραντεβού με τον Δερματολόγο – Δερματοχειρουργό και την ειδική ιατρική ομάδα.

Στην δότρια περιοχή η έλλειψη των τριχοθυλακίων θα φαίνεται;

Η τριχοφυΐα στην δότρια περιοχή είναι τόσο έντονη και πυκνή, ώστε να είναι εκμεταλλεύσιμη σε ποσοστό που φτάνει το 50%, δηλαδή 30.000 τρίχες περίπου.

Ενδείκνυται για όλους αυτούς που παρουσιάζουν αραίωση και αλωπεκία;

Σχεδόν όλες οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών μπορούν να εφαρμοστούν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Κατά την διάγνωση, ο γιατρός συνιστά την τεχνική που πιστεύει ότι είναι η πιο αποτελεσματική απ’ όλες.

Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

 Συχνά παρομοιάζουν τον πόνο της μεταμόσχευσης μαλλιών με την ενόχληση που νιώθουμε κατά την επίσκεψη στον οδοντίατρο. Παράλληλα με την αναισθησία οι ασθενείς νιώθουν όλο και λιγότερη ενόχληση.

Μην αφήνετε την τριχόπτωση να επηρεάζει την ψυχολογία σας! Επιλέξτε μαζί με τον γιατρό την ενδεδειγμένη για εσάς τεχνική!

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε την πρώτη σας συμβουλευτική συνεδρία σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.