Μπορεί αυτές τις ημέρες να #Μένουμε_σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε για όσα μας ενδιαφέρουν. Η κλινική Hair Transplant βρίσκεται δίπλα σας και είναι εδώ για να δώσει λύσεις σε κάθε ανησυχία σας που αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν online συνομιλία (μέσω Skype, Viber και Τηλεφώνου) με τον ιατρό Ιωάννη Παπαγγελόπουλο για να σας λύσει κάθε απορία! Κλείστε Online Ραντεβού

Θεραπείες Τριχόπτωσης

Η τριχόπτωση ή η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία απασχολεί περίπου έναν στους δύο άντρες κατά την διάρκεια της ζωής τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι διαστάσεις του προβλήματος οξύνονται και στις γυναίκες, οι οποίες παρατηρούν ταχύτερα απ’ ότι είθισται, την αραίωση να εμφανίζεται στο τριχωτό της κεφαλής τους.

Στις μέρες μας όλα τα φαινόμενα φαλάκρας και αλωπεκίας αντιμετωπίζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης, επιφέροντας μία οριστική λύση στο πρόβλημα με φυσικό, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς σημάδια και ουλές.

Τεχνικές Hair Transplant

Το ιατρικό κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών Hair Transplant αντιμετωπίζει οποιαδήποτε μορφής τριχόπτωση, εντοπίζοντας τα ακριβή αίτια και προτείνοντας δοκιμασμένες θεραπείες τριχόπτωσης για άντρες/γυναίκες, όπως PRP (αυξητικοί παράγοντες), βλαστοκύτταρα και κλωνοποίηση. Το ιατρικό δυναμικό του ιατρικού κέντρου, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία που είναι απαραίτητη για την αποφυγή οποιασδήποτε επιπλοκής και είναι στην διάθεσή σας για να σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία.

Λίγα λόγια για κάθε τεχνική

  • Μεσοθεραπεία: Με αυτήν την μέθοδο εισάγονται στο τριχωτό της κεφαλής φαρμακευτικά και πολυβιταμινούχα σκευάσματα τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των τριχών και στην ενδυνάμωσή τους.
  • Θεραπεία με Laser: Με την χρήση laser διεγείρεται ο μεταβολισμός των κυττάρων και συντίθενται οι απαραίτητες βιταμίνες.

Υπάρχουν βέβαια και θεραπείες που συνιστώνται αποκλειστικά για άντρες και γυναίκες όπως η Minoxidil 2%, η Σπιρονολακτόνη, η Σιμετιδίνη, η Minoxidil 5%, η Finasteride κ.α.

Διάγνωση

Για να καθοριστεί για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά η κατάλληλη θεραπευτική μέθοδος, χρησιμοποιούνται διάφορα διαγνωστικά εργαλεία που καταγράφουν και αξιολογούν τον αριθμό, την πυκνότητα, την ποιότητα και την κατάσταση των τριχοθυλακίων (διαδικασία τριχοσκόπησης).

Τι εγγυώνται οι θεραπείες στο Hair Transplant;

  • Παύση της τριχόπτωσης και της αραίωσης
  • Ισχυροποίηση των τριχοθυλακίων
  • Ενίσχυση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος
  • Αύξηση της τριχοφυΐας
  • Κάλυψη της προβληματικής περιοχής

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.