Μπορεί αυτές τις ημέρες να #Μένουμε_σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε για όσα μας ενδιαφέρουν. Η κλινική Hair Transplant βρίσκεται δίπλα σας και είναι εδώ για να δώσει λύσεις σε κάθε ανησυχία σας που αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν online συνομιλία (μέσω Skype, Viber και Τηλεφώνου) με τον ιατρό Ιωάννη Παπαγγελόπουλο για να σας λύσει κάθε απορία! Κλείστε Online Ραντεβού

Αξιοπιστία

Στην HAIRTRANSPLANT το πρώτο μέλημα της ομάδας των εξειδικευμένων γιατρών είναι η αξιοπιστία του προσωπικού που υποστηρίζει τους ενδιαφερόμενους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στην HAIRTRANSPLANT δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να υποβληθεί κάποιος σε μεταμόσχευση μαλλιών στο αρχικό στάδιο αραίωσης όταν η τριχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θα υποβληθεί στη διαδικασία κάποιος που η δότρια περιοχή που διαθέτει δεν είναι κατάλληλη.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, επενδύουν στο ζήτημα της αξιοπιστίας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο ενδιαφερόμενος στο πλαίσιο μιας δωρεάν συνάντησης που μπορεί να πραγματοποιήσει με τον πλαστικό χειρουργό – δερματολόγο, Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους εξειδικευμένους, έμπειρους και αξιόπιστους γιατρούς που ασχολούνται πολλά χρόνια με τη μεταμόσχευση μαλλιών και την ανάπτυξη νέων τεχνικών. Σκοπός του εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, HAIRTRANSPLANT, είναι να προσφέρει όχι απλά αξιοπρεπή αποτελέσματα στον πελάτη του αλλά τα καλύτερα της αγοράς.

Ορίστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ